Archive for 05/23/12

Windows 8 RP vs Windows 7

Després del llançament de la Release Preview de Windows 8, prèvia al llançament de la RTM (juliol) i de la versió final en retail (octubre), és bon moment de comparar-enfront de Windows 7 en termes de rendiment i també enfront de la versió beta Consumer Preview de Windows 8.


Per a les proves es va utilitzar la versió de 64 bits de Windows 8 amb una barreja de test sintètics i d'aplicacions reals, repetint tres vegades els tests i obtenint la mitjana que mostren les gràfiques. BootRacer. Mesura el temps d'arrencada fins a la pantalla d'inici de sessió i l'inici de l'escriptori.

CONCLUSIONS

-El rendiment general de Windows 8 en test sintètics i proves reals és similar o lleugerament superior al de Windows 7. 

-Windows 8 RP supera en totes les proves de rendiment a la beta de Windows 8 Consumer Preview el que mostra una bona feina d'afinament de codi en Microsoft.

-El temps d'arrencada del sistema s'ha reduït enfront de Windows 7. Serà interessant comprovar la seva resposta quan instal · lem Windows 8 en les unitats d'estat sòlid d'última generació en comptes d'en discs durs.

-Encara que podem considerar finalitzada l'etapa de desenvolupament tot apunta a un lleuger augment de rendiment en la versió final de Windows 8 amb el mateix maquinari enfront de Windows 7.


Amb la tecnologia de Blogger.