Archive for 03/07/12

CeBIT, la fira de tecnologia més important del món

La cancellera alemanya, Angela Merkel, i la presidenta brasilera, Dilma Rousseff, van estar ahir entre els primers visitants de la fira informàtica més important del món.

El consorci Fujitsu es va presentar com a productor de maquinari i va donar a conèixer una tableta a prova d'aigua i per demostrar-li va demanar a Merkel que la submergís en un recipient amb líquid i després la va convidar a utilitzar l'aparell per comprovar que seguia funcionant.


Rousseff va estar present pel fet que Brasil és el país convidat d'honor de l'edició 2012 d'aquest any.


- Una altra imatge per al record: la connexió en viu que l'astronauta Andre Kuipers, a l'Estació Espacial Internacional (EEI), va tenir a través d'una pantalla amb les dues mandatàries.

- IBM va mostrar el seu City Operations Center (Centre d'Operació de la Ciutat) per Rio de Janeiro, que també s'usarà per a esdeveniments magnes com la festivitat de any nou a Copacabana, també al Brasil.

- Microsoft va presentar la "Nova Ciutat" on mostra com es pot administrar en forma més eficient una ciutat amb la seva tecnologia.

Gairebé tots els temes abordats durant la visita de Merkel i Rousseff van tenir a veure amb les aplicacions de productes informàtics en la indústria privada i en la vida pública.

Amb la tecnologia de Blogger.